Logo image Boatfinder
Νέοι εξωλέμβιοι κινητήρες Υamaha F300B, F250D, F225F, F70A. image

Νέοι εξωλέμβιοι κινητήρες Υamaha F300B, F250D, F225F, F70A.

Ταξίδια - Εκδρομές
22/06/2010

Επαναστατική Τεχνολογία για ελαφρύτερους και οικονομικότερους 4_χρονους κινητήρες.

Τα τελευταία χρόνια δεν διαβάζουμε συχνά για νέες τεχνολογίες και μεγάλες επενδύσεις στο χώρο των εξωλέμβιων κινητήρων. Η πιο πρόσφατη, ήταν και πάλι από τη Yamaha με την εμφάνιση της μοναδικής σε δύναμη F350Α.
Η Yamaha αποφάσισε να ανεβάσει την ικανοποίηση των πελατών σε ένα νέο επίπεδο. Μετά από χρόνια συνεχούς έρευνας και δοκιμών, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εξωλέμβιων κινητήρων στον κόσμο ανακοινώνει 4 ολοκαίνουργια μοντέλα νέας γενιάς και επαναστατικής τεχνολογίας στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία: F300B, F250D, F225F & F70A.

Nέα Γενιά Εξωλέμβιων - Ελαφρύτεροι ακόμα και από 2-χρονους κινητήρες.


Οι νέοι κινητήρες είναι με μεγάλη διαφορά ελαφρύτεροι και οικονομικότεροι στην κατηγορία τους ακόμα και από τους αντίστοιχους 2-χρονους κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας. Η πρωτοφανής σχέση βάρους – ιπποδύναμης σημαίνει ταχύτερη επιτάχυνση με γρηγορότερο πλανάρισμα και κορυφαίες ταχύτητες, ενώ η νέα τεχνολογία επιφέρει απίστευτη οικονομία καυσίμων, για μέγιστη απόλαυση της θάλασσας με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση.

H Yamaha έχει ενσωματώσει νέα καινοτομική τεχνολογία, υιοθετώντας μία καινούργια προσέγγιση στο σχεδιασμό των νέων κινητήρων. Η σημαντική μείωση στο βάρος επήλθε από το συνδυασμό της χρήσης νέων υλικών και από τη φιλοσοφία προσέγγισης με επίκεντρο το σχεδιασμό του κινητήρα ο οποίος θα επιφέρει μέγιστη ισχύ και αξιοπιστία.
Η νέα γενιά εξωλέμβιων συνοδεύεται και από άλλες τεχνολογικές καινοτομίες για μέγιστη απόδοση και πιο ομαλή, με πολύ λιγότερους κραδασμούς και θορύβους λειτουργία.

Περισσότερες πληροφορίες

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ 210 62 93500